بسم الله الرحمن الرحیم
خدا را شکر که اصل مطلب همراه شد با ایام مباهله وروز خانواده.
مطلب فرزند کمتر زندگی بد تر ... !؟! را خوانده اید ؟!!!
نمی دانم ذهنتان به کدام سمت رفت.
ماشاالله سنگین و رنگین پشت کامپیوتر نشسته اید و اصلا نمی خواهید این حدیث را به یا آورید که :
احب اخوانی الی من اهدی الی عیوبی ؛
دوست داشتنی ترین برادرم برای من کسی است که عیوبم را به من هدیه کند ...
این دردی است که بر دل مانده و ...
و اما با توجه به مطلب فرزند کمتر زندگی بد تر ... !؟! باید این طور ادامه بدم که کشور عزیز ما ایران اکثریت آن شیعه است و ما ایرانی های شیعه در عین پایبند بودن به بسیاری از اصول و اعتقادات دین رحمت ، بعضی ویژگی های ما ،خودمان را هم شگفت زده کره است.
یکی ازشگفت انگیز ترین این موارد، گرایش وتاثیر پذیری زیاد ما از (به تعبیر امام راحل رحمه الله) شرق ملحد و غرب ستمگر کافر است.
و حاصل اصرار ما بر وحدت اسلام و مدرن شدن غربی جز دکور شدن بعضی اعتقادات اسلامی نشد.
و حال آنکه می بایست اسلام واقعی را زنده می کردیم و آنچه را که از ما گرفته بودند پس می گرفته و با اعتماد به نفس ، باز قدرت اول جهان می شدیم، اما افسوس که یادمان رفت !
حتی مسائل پیش پا افتاده ای مثل نظم آنها که زبانزد ما شده همان اوصیکم به تقوا و نظم امرکم خودمان است .
خلاصه گاهی با سرعت و جدیت آنچنان بر اساس پروژه های غرب برنامه ریزی می کنیم که بر اساس وحی دین کامل خود برنامه تدوین نمی کنیم. و برنامه به ظاهر موفق انها را شروع میکنیم و به یکباره نظاره گر آن میشویم ... که اعتراف کرده اند علی رغم موفقیت اولیه شکست خورده اند دقیقا مثل بحث ما که کنترل جمعیت است و باز امام که گویا وصیت نامه شان را همین دیروز نوشته اند می فرمایند:نژاد اریا وعرب چیزی از امریکا وشوروی کم ندارد اگر خودی خود را بیابد ویاس را از خود دور کند و چشم داشت به غیر خود نداشته باشد در دراز مدت قدرت همه کار و ساختن همه چیز دارد ... به آنچه خود دارند بسازند تا خود هه چیز بسازند.
و یادمان رفت اعتماد به نفسی که علی علیه السلام فرمود : اگر از کاری می ترسید خود را در آن بیاندازید تا یاد بگیریم نترسیدن و جرات را ...!؟.
و به گفته سید علی حفظه الله : جلو افتادن انها نه به دلیل استعداد زیاد یا بهره هوش بالا یا دینی که تشویق کننده انها باشد ، است بلکه به خاطر جرات و نترسیدن از شکست و شور و نشاط و پشت کار واعتماد به نفس است
خوب بگذریم ...
شعار فرزند کمتر زندگی بهتر را که همه ، هم شنیده اید هم دیده اید و احتمالا از صمیم قلب می گویید با شرایط امروز جامعه مگر حرفی از این درست تر هم هست؟
...
متاسفانه این شعار هم از همان چیز هایی است که اگر با هیچ چبز مخالفت نداشته باشد با توکل وروزی (معنوی و مادی) رسان بودن و رب (تربیت کننده) بودن خدا منافات دارد.
میدانید جمعیت ایران نیز در سالهایی نه چندان دور به جمعیتی سالخورده تبدیل خواهد شد؟
روزی که همه ما پیر شده ایم !
من تکیه کردم ما شیعیان چون سایر فرق اسلامی در ایران همچنان پایبند به این سنت اسلام (فرزند اوری نه تک فرزندی) هستند و با این وضع روزی خواهد امد که در ایران، دیگر اکثریت با شیعه نباشد.
این یک هشدار است...
برای همه کسانی که فکر می کنند بچه اگر غذای خوب و امکانات نداشته باشد پدر و مادر خوبی نیستند پس بچه ها را که اصلا نمی خواهند و شاید از یکی نیز واهمه دارند.
اما پدر عزیز!
چیزی که آینده ی بچه را تضمین می کند نخوردن نان خشک کپک زده یا خوردن غذای متوسط و عالی نیست بلکه اوردن پول حلال (که مصداق پول حرام فقط دزدی نیست) و دادن خمس و رعایت بیت المال و معامله بی اشکال است .
و مادر دلسوز نگرانی تو از چیست؟
مسائلی که امروز برای مادران بی اهمیت شده اند، نقش اساسی در تربیت بچه دارد. بهتر نیست آنها را بیا اوری ( از پراکنده کردن عشق و محبت و آرامش را به خانه هدیه کردن در همه حال خصوصا در موقعیت های سخت و همسر داری نمونه ..... تا رعایت حجاب و حریم محرم و نامحرم تا گفتن یک بسم الله در حال تهیه غذا هر چند غذای حتی متوسطی هم نباشد).
وکسانی که از پایان یافتن منابع نگرانند علاوه بر اینکه ما انسانها برای بقای خودمان حتی اگر یک وجب خاک و یک اکسیژن باقی مانده باشد آنچنان مستعدیم که با آنها زمینه صد سال زندگی خود را فراهم می کنیم ،جهان طبیعت نیز این استعداد را دارد تا آنجا که در آزمایشهای اخیر درختان نیز خود را با دمای بالای زمین و زیاد بودن گازها گلخانه ای سازگار کردند.
و منابع نامحدودی مثل انرژی خورشیدی و هسته ای ما را تا اخر برای هر گونه کمک تنها نمی گذارند.
و خدایی که از هیچ، همه ساخته، هنوز زنده است و قادر...
و در کنار همه اینها توکل به خدا وتوسل به ائمه علیهم السلام ما را به نسلی سالم وصالح رهنمون می سازد .ان شاالله.
فقل حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
امیدوارم ما را تنها نگذارید.
والحمد لله
سلام.مطلب نظر شما چیست رو یادتونه؟
اگه فراموش کردین حق دارین مقصر حقیر بودم که بلاخره از ... فرار کردم و...
خلاصه الان با شرمندگی مطلب رو اوردم. در دوقسمت
بسم الله الرحمن الرحیم
انچه از تنظیم خانواده به ذهن متبادر میشود کنترل و ایجاد محدودیت در زاد و ولد است .رشد جمعیت در دهه های گذشته، برخورداری از امکانات بهداشتی و...جوامع و سازمانهای مختلف را به توجیه ترویج این امر واداشته است.
لیکن حقیقت تلخی که اخیرا دامن گیر بسیاری از کشورهای توسعه یافته گردیده تقلیل و سیر معکوسی است که در زاد پذیرفته وعواقبی به تبع این مشکل دولتمردان را به چاره سازی فراخوانده است.
پیر شدن جمعیت کشورهای امریکایی وکشورهای غربی واروپایی که باعث بالا رفتن هزینه های مراقبت های بهداشتی و تامین اجتماعی خواهد شد ،در دهه های اینده امریکا واروپا را در معرض ورشکستگی قرار خواهد داد.
وحال انکه کشورهای جهان سوم همچنان با شدت برای تبلیغ وترویج کنترل موالید برنامه ریزی و فرهنگ سازی میکنند!!!!!
کشور های اروپایی در شرایطی که با تمهیدات قبلی جمعیت خود را تثبیت کرده ومانع افزایش ان شده اند اکنون تنها راه چاره را در این دیده اند برای کاستن از بحران سن بازنشستگی را بالا برده اند(این روزها خبر از اعتصاب در مخالفت با این موضوع زیاد به چشم میخورد)وپذیرش مهاجر اگر چه به عنوان یک راهکار هنوز هم مطرح است اما از انجا که ممکن است به بحران تبعیض نزادی دامن بزند موجب نگرانی اروپاست.
المان اگرچه اقتصاد مولدی دارد اما به شدت با این مشکل رو به روست و از میان راهکارهای موجود به ترغیب زاد وولد !!!!روی اورده استو برای ترغیب زوج های جوان برای هر نوزاد ماهانه 1000مارک پاداش تعیین کرده است.
و این در حالی است که امید به زندگی نیز در سراسر اتحادیه اروپا کاهش یافته است.و تا سال 2050،یک سوم جمعیت این اتحادیه بالای 65!!!سال دارند.
نگاهی به منابع دینی درباره فرزند اوری
ما باید در فرهنگ دینی و بومی خود بر استقلال و خود باوری فکری کار کنیم وسرمایه وتوانمندی خود را بشناسیم . تنظیم خانواده را می توان نظم وسامان دادن به تعداد اعضای خانواده در حد امکانات خانواده وجامعه و متناسب با فرهنگ دینی دانست لذا بحث تنظیم ومنترل دو چیز مجزاست .بحث از تنظیم ،نظم دادن به زاد ولداست ونه فقط کنترل .
داشتن نسل از مقاصدازدواج است و حتی توصیه شده یرای ذریه داشتن دعا کنند و ان را از خدا بخواهند ،حضرت یعقوب علیه السلام به فرزندش دستو داد تا ازدواج کند به امید اینکه خدا به او نسلی عطا کند که زمین را از ذکر خدا گران بار کند.
امام سجاد علیه السلام فرمودند فرزند خوب چیزی است که اگر بماند دعای بعد است ،اگر بمیرد شفاعت گری است که پیش از پدر ومادرش از دنیا رفته است.
در تولید نسل توصیه است که از فقر و نادانی نترسید.
به فرموده رسول خدا صلوات الله علیه و اله اگر فردی از ترس فقر برای بجه دار شدن اقدام نکند مورد نفرین است
دلایل مخالفین کنترل جمعیت
1.فرزند اوری یکی از فلسفه های ازدواج است :
.پیامبراکرم صلوات الله :فرزند زیاد بیاورید .فردا به شما با داشتن امت بزرگ بر دیگران
مباحات می کنم.
2.وسعت در امکانات:
(نص صریح قران که عدم اعتقاد با مسلمانی منافات دارد )روزی هر کس را بخواهد بسط می دهد و تنظیم میکند.
از قتل فرزندان به خاطر فقر بپریزید "خدا شما وانان را روزی خواهد داد.قتل انان گناه بزرگی است"
امکانات زمین وسیع است و خدا روزی همه را می دهد.
3.ضرورت افزایش کارا
4.استعماری دانستن تنظیم خانواده :
زیرا قدرت مسلمانان باعث وحشت استعمار گران می شود.
خوب این شماره یک .انشاالله دو هم بی تاخیر میاد...
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نظر شما درباره این مطلب چیه؟
به نظر شما امکان دارد ایران یک روزاز کشوری که اکثریت جمعیت ان شیعه است به کشور ی تبدیل شود که اکثریت جمعیت ان سنی شود؟
ایا امکان دارد؟
اگر امکان دارد چه چیز سبب میشود؟
ایا ما هم نقشی داریم؟
منتظر نظرات شما هستم